Vale Do Lobo

0 Reacties

Reeds zo’n 45 jaar geleden werd het Golf Resort Vale do Lobo opgericht met als doel een luxe park aan te leggen met uitstekende golfbanen, luxe villa’s, townhouses, appartementen en alle faciliteiten die voldoen aan de wensen van de veeleisende toerist.

Door constant attent te blijven op de steeds veeleisender wordende bewoners is men er bijzonder goed in geslaagd om een park neer te zetten dat een grote allure heeft en wereldwijd bekend is bij vele levensgenieters, celebraties en captains of industry maar ook bij gezinnen met kinderen die van een heerlijke en luxe vakantie wille genieten.. De waarde van het onroerend goed is sedert de oprichting voortdurend gestegen en zullen dit naar verwachting blijven doen.

De twee golfbanen – The Ocean en The Royal – die ontworden zijn door Sir Henry Cotton en gemodificeerd zijn door Golf architect Rocky Roquemore, zijn van top kwaliteit en een uitdaging voor menig professioneel golfer. De fairways liggen gedeeltelijk verscholen tussen de weelderige dennenbossen, waar ook menige riante villa’s zijn te vinden. Opvallend zijn de smetteloze straten en wegen en het optimale onderhoud van de tuien en parken van het Resort.

Naast de uitstekende golfbanen is Vale do Lobo mede bekend vanwege de Royal Spa, waar men zich ultiem kan laten onthaasten bij diverse specialisten. Het Fitness Centre biedt de mogelijkheid tot zelfs yoga en persoonlijke training.

Naast de designer-shops en de vele gourmet restaurants zijn er de Penguin Children’s Village waar u uw kinderen onder toezicht en begeleiding van ervaren “gouverneurs” kunt laten entertainen wanneer u even de tijd voor uzelf neemt of een van de vele events zoals het tennis-tournament, de bekende Summer Party, een orkest of een exhibition van schilderijen of sculpturen bezoekt. Uiteraard zijn er de winkels en supermarkets voor de dagelijkse boodschappen.

Doordat de Algarve vrijwel het gehele jaar door heerlijke zonneschijn biedt, zijn de mooie zandstranden een zeer aantrekkelijk alternatief voor de zonaanbidders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.